Hollands Kroon

Pontveer Westeinde opnieuw enkele uren uit de vaart

Advertentie:

Anna Paulowna – Het pontveer Westeinde, tussen Anna Paulowna/Breezand en Julianadorp, is maandag opnieuw enkele uren uit de vaart door een storing. WaakSaam (onderdeel van de provincie Noord-Holland) zegt te hopen dat de storing met enkele uren is opgelost, maar kan dat niet garanderen.

Er zijn de laatste tijd vaker problemen met het pontje. Deze storing is al de derde in een week tijd. Dit keer betreft het een vastlopende motor.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

2 reacties

  1. Nou ik ben totaal niet technisch maar een vastlopende motor klinkt mij wel erg serieus ….

  2. Vast zittende motor? wel eens van olie gehoord ! En ja weet niet hoeveel poten hij heeft ,maar die hebben ook regelmatig ONDERHOUD nodig, Met andere woorden, in minder drukke tijden , een stop zetten in de vaart voor minstens een poot onderhoud te geven,

Wellicht ook interessant

Back to top button