Den Helder

Trolley vol muziek voor Noordwest Ziekenhuisgroep

Den Helder – Bij het ziekenhuis in Den Helder heeft een mooi en muzikaal moment plaatsgevonden. Noordwest heeft een Troubadour Trolley ontvangen van Muziekids, gevuld met diverse muziekinstrumenten.

Muziekids geeft muziekbeleving in verschillende ziekenhuizen om kinderen die daar moeten verblijven een muzikale pleister te geven. De Troubadour Trolley is een prachtige start om muziek te kunnen maken op de kinderafdeling, onder begeleiding van een professionele troubadour. Zo voelen de kinderen zich weer even kind in plaats van patiënt. “We zijn enorm trots dat Noordwest Ziekenhuisgroep en Stichting Muziekids de handen ineenslaan en we mogen starten. We hopen op een mooie samenwerking”, aldus Jordan de Vos van Muziekids.

Dat de Troubadour Trolley een groot succes is, bleek al snel toen groep 6/7 van basisschool De Verrekijker uit Den Helder samen met Muziekids de overhandiging kwam doen. Alle kinderen gingen spontaan muziek maken bij de ingang van het ziekenhuis. “Het was een mooi moment, ook omdat Muziekids een prachtige cheque mocht ontvangen van de Lions Club en Lions Club junior Den Helder en dat Muziekids nu ook in Den Helder iets voor de kinderen in het ziekenhuis mag gaan betekenen.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button