Den Helder

Welke dorper verdient een bloemetje?

Julianadorp – In 2022 bestaat de Bewonersbelangenvereniging Julianadorp (BVJ) 30 jaar. Om dat te vieren geeft de BVJ 30 boeketten bloemen weg aan betrokken dorpers. Inwoners van Julianadorp kunnen iemand nomineren.

De BVJ wil graag de huidige leden bedanken voor hun vaak jarenlange trouwe lidmaatschap. Daarnaast zijn ze opzoek naar nieuwe leden. Onder de noemer ‘Geef eens een bloemetje’ kunnen inwoners van Julianadorp andere dorpers, waarvan zij vinden dat ze in aanmerking komen voor een bos bloemen, nomineren. “Dit kunnen bewoners zijn, die al jarenlang mantelzorg verlenen, of bijvoorbeeld een vereniging of activiteit in Julianadorp draaiende houden”, aldus de BVJ.

Nomineren kan tot 15 april
Om iemand te kunnen nomineren hoeft men geen lid van de BVJ te zijn. Een voordracht kan tot 15 april 2022 onder vermelding van naam en adres van de genomineerde en met een korte motivatie worden gestuurd naar communicatie@debvj.nl. De BVJ stelt 30 boeketten bloemen beschikbaar om deze nominaties te kunnen honoreren. De bloemen worden half mei 2022 bezorgd. Daarnaast ontvangen alle BVJ-leden vanwege het 30-jarig bestaan binnenkort als dank een attentie. Bij de verspreiding hiervan wordt de BVJ geholpen door leden van Scouting Abel Tasman uit Julianadorp.

Ook voor nieuwe BVJ-leden is er een extra-attentie, in samenwerking met bakkerij Dunselman. De kosten van een BVJ-lidmaatschap bedragen slechts 7 euro per jaar. Opgave is mogelijk via de vernieuwde website van de BVJ: www.debvj.nl

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button