Den Helder

Paaspakketten voor cliënten Voedselbank, met dank aan de Rotary

Advertentie:

Den Helder – Het is inmiddels een goed gebruik dat de Rotary Club Den Helder Paaspakketten verzorgt voor de cliënten van de Helderse Voedselbank. Zo ook dit jaar. Op donderdag 28 maart leverde de Rotary Club op de twee locaties van de Voedselbank aan de Baljuwstraat en de Annie Romeijn-Verschoorlaan in totaal 90 pakketten af.

Met de medewerking van Budget Food uit Julianadorp is het ook nu weer gelukt een gevarieerd aanbod aan “food” producten ten goede te laten komen aan diegenen die het toch al moeilijk hebben om de touwtjes aan elkaar te knopen. Op de foto overhandigt Ans Grevelink, voorzitter van de Rotary Club Den Helder , omringd door vrijwilligers van de Rotary Club en de Voedselbank, symbolisch de eerste tas met inhoud aan Nico Bais, voorzitter van de Voedselbank Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button