Hollands KroonSport

43e Open Water Wedstrijd in het Oude Veer afgelast

Anna Paulowna – De inschrijvingen voor de 43e Open Water Wedstrijd op zaterdag 27 juni 2020 waren nog niet lang geopend. Helaas is tijdens de laatste persconferentie over het Coronavirus bekend geworden dat alle evenementen tot 1 september worden afgelast. Zo ook de Open Water Wedstrijd in het Oude Veer.

Voorzitter Annet Huiberts: “We hadden er de laatste weken al een klein beetje rekening mee gehouden, maar we hebben toch nog even gewacht om de definitieve beslissing te nemen. Helaas, maar de gezondheid van zowel de zwemmers, de organisatie als het publiek is vele malen belangrijker.”

“Het is natuurlijk vervelend om een dergelijke beslissing opgelegd te krijgen, vooral omdat er al een aantal enthousiaste zwemmers zich hadden aangemeld. In de tussentijd, zorg goed voor jezelf en voor elkaar.”

Via de (social) media houdt de organisatie iedereen op de hoogte over de verdere ontwikkelingen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button