112

Getuigen autobranden gezocht

Den Helder – De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van brandstichting. In de nacht van maandag op dinsdag zijn tussen 00.00 uur en 03.30 uur meerdere auto’s uitgebrand. Dat gebeurde op het parkeerterrein van de M. Harpertszoon Trompstraat, gelegen tussen de Polderweg, Wilhelminastraat en W. de Withstraat.

Mogelijk zijn er mensen die iets hebben gezien of gehoord en weet iemand of er mogelijk camera’s in de nabije omgeving van het parkeerterrein aanwezig zijn. Wie in verband met het bovenstaande informatie heeft kan telefonisch contact opnemen met het telefoonnummer 0900-8844.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button