Den HelderJeugd

De Hoofdzaak start training ‘Let’s Get Social!’.

Den Helder – De Hoofdzaak start op maandagavond 10 mei 2021 met de training “Let’s get social!” voor jongeren tussen de 14 en 27 jaar, uit gemeente Den Helder.

Met een leuke groep leeftijdsgenoten gaat iedereen aan de slag met allerlei onderwerpen die met vriendschap te maken hebben. Mensen leren zichzelf beter kennen, ontwikkelt meer zelfvertrouwen en leren hoe zij een groep vrienden kunnen opbouwen. De groep wordt begeleid door ervaringsdeskundigen.

Bijeenkomsten
Vanaf maandag 10 mei komt iedereen iedere week samen van 18:30 tot 20:30 uur. De training duurt acht weken en op 28 juni is de laatste bijeenkomst. De bijeenkomsten worden gehouden bij De Hoofdzaak, aan het Bernhardplein 76 C in Den Helder.

RCO de Hoofdzaak is de cliënten belangenbehartigingsorganisatie voor en door mensen met een psychische kwetsbaarheid. RCO de Hoofdzaak streeft naar een inclusieve samenleving waarin mensen met een psychische kwetsbaarheid erbij horen en kunnen meedoen, kunnen herstellen en perspectief hebben.

Jongeren die willen deelnemen kunnen meer informatie vinden en aanmelden via rcodehoofdzaak.org.

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Famke richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via famke@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button