Den Helder

Het FUNdament start nieuwe consuminderkring

Adverentie

Den Helder – Het FUNdament start maandag 10 mei van 10:00 uur tot 12:00 een nieuwe consuminderkring. In het FUNdament, wat zich bevindt in het voormalige H&O gebouw aan de Dintelstraat, kan iedereen alles leren wat te maken heeft met consuminderen.

Voor Het FUNdament betekent consuminderen dat mensen kunnen beschikken over alles wat zij nodig hebben gezond en gelukkig te zijn, ook met een klein budget. Tijdens een consuminderkring staat samen leren centraal.

Bijeenkomsten
Eén keer in de twee weken komt iedereen met hun groepje samen en worden thema’s zoals budgetteren, administratie bijhouden, energie besparen, gezond eten en biologisch tuinieren behandeld. Op deze manier leren deelnemers hoe zij rond kunnen komen met weinig geld, maar ook hoe zij geld over kunnen houden voor eventuele schulden sparen.

Deelnemen is gratis en aanmelden kan via hetfundament153@gmail.com. Meer informatie via www.fundamentdenhelder.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button