Den HelderZakelijk

Kunsthal 45 verwelkomt nieuwe bestuursleden

Adverentie

Den Helder – Kunsthal 45 in Den Helder verwelkomt drie nieuwe bestuursleden: Maureen Kolhoff, Naomi Aardema en Sjaak Kooij. Dit trio is afgestudeerd beeldend kunstenaar en docent in het voortgezet onderwijs en/of bij Triade. Zij gaan de organisatie met energie en kennis van zaken bijstaan.

Maureen Kolhoff richt zich op het gebruik van de sociale media ten behoeve van Kunsthal 45. Sjaak Kooij gaat met veel enthousiasme de kar trekken van de dit najaar geplande veiling en Naomi Aardema is al voortvarend van start gegaan en vond Scholen aan Zee bereid een educatieabonnement met Kunsthal 45 aan te gaan.

Veiling
Emo Verkerk, een van de leden van het comité van aanbeveling, stelt een van zijn kunstwerken ter beschikking voor de najaarsveiling. Daarnaast bracht hij de organisatie in contact met Wim van Krimpen, onder meer bekend van het Gemeentemuseum Den Haag en Kunsthal Rotterdam. Marja Lely en Linda Rose Smit hadden een goed oriënterend gesprek met Han Steenbruggen, directeur van Museum Belvédère. Samen werd nagedacht over mogelijkheden tot samenwerking. Dit hoopt de organisatie later dit jaar uit te kunnen bouwen.

Ook de eerste privé donaties zijn inmiddels binnen. Kunsthal Den Helder merkt dat ieder stuk in de media tot reacties leidt. Daarop willen zij voortbouwen, dus plannen ze de momenten die breed gedeeld kunnen worden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button