Hollands KroonVideo

Terrassen weer open in Hollands Kroon (video)

Adverentie

Hollands Kroon – Na maanden van stilzitten en afwachten mochten woensdag eindelijk de terrassen weer open. Er werd dankbaar gebruik van gemaakt. Met een bakje koffie en een appelgebakje even lekker in het zonnetje vertoeven.Hoe is dat voor de ondernemers? Na maanden stilzitten weer een eerste beperkte opening.

Voor Eefje Ott van de Zingende Wielen werd het na zeven maanden wel weer eens tijd. “Omdat wij ook een wegrestaurant hebben zijn wij in die tijd veel met takeaway bezig geweest en is het één en ander opgeknapt, maar dit kost allemaal geld, dus was dit echt nodig. Jammer is het nog wel dat we om 18.00 uur moeten sluiten, maar hopelijk komt daar snel verandering in.”

Bij Joyce Tijsen van café Waddenzee was het behoorlijk druk en zij was ook blij dat er weer wat reuring in de tent was. “Er komt nog wel een hoop organisatie bij, maar het begin is er. Het loopt vandaag lekker en we hopen natuurlijk dat er straks verdere versoepelingen komen.”

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button