Uitgaan

Benefietconcert in de Morgenster

Advertentie:

Den Heldder – Vanuit het Nieuwedieper Visserskoor ontstond het idee om als afsluiting van het repetitieseizoen samen met het Christelijk Gemengd Koor Rejoice uit Julianadorp een benefietconcert voor Oekraïne te organiseren. Het doel is om de vluchtelingen uit Oekraïne die in de gemeente Den Helder verblijven te ondersteunen.

Het programma zal ingevuld worden door het Nieuwedieper Visserskoor, het Christelijk Gemengd Koor Rejoice uit Julianadorp, organist Dub de Vries en het Bortnjansky Trio. Dit trio heeft al meerdere benefietconcerten gegeven ten bate van Oekraine. De beide koren staan onder de bezielende leiding van Alfred de Jong en zij worden begeleid door hun vaste pianiste Lea Paliczova. Presentatie is in handen van Frenka Tesselaar.

Het wordt een prachtige muzikale avond en de entree is gratis. Bij de uitgang aan het eind van het concert wordt een collectemandje geplaatst en de opbrengst van de avond is voor de vluchtelingen uit Oekraïne. Het concert vindt plaats op vrijdag 20 mei aanvang 20:00 uur in de Morgenster, drs Bijlweg 9. De kerk opent haar deuren om 19:30 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button