112

Meerdere gewonden bij aanrijding N9

Den Helder – Twee auto’s kwamen vrijdagmiddag rond vier uur met elkaar in een frontale botsing op de N9 bij Den Helder. Het verkeersongeval zorgde ervoor dat de weg in beide richtingen dicht ging.

De twee auto’s zijn zwaar beschadigd. Een derde auto raakte beschadigd door de brokstukken van de auto’s. Vier personen raakten gewond. De brandweer en ambulancediensten kwamen voor de gewonden ter plekke, waarna de vier gewonden naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

5 reacties

  1. Beste ravage daar. Ziet er niet goed uit.
    Hoe kon dit gebeuren?
    Ik vraag me af of er hele snelle auto bij betrokken was? Of was het iets als dat iemand een ander wilde inhalen waar het NIET kan?

  2. Plaats op dit soort wegen een middenvangrail tussen beide rijrichtingen, dan ben je er voorgoed vanaf dat dit soort ongelukken gebeuren

    1. Begrijp je effectieve oplossing. Maar als er dan net iemand met pech stilstaat op jouw rijstrook is het behoorlijk lastig om weer weg te komen, laat staan dat de hulpdiensten erbij kunnen komen!

    1. mankeert niets aan de weg, het zijn de automobilisten die gevaarlijk zijn

Back to top button
%d bloggers liken dit: