Hollands KroonUitgaan

Wieringer Lentemarkt in Hippolytushoef

Hippolytushoef – De Wieringer Lentemarkt vindt op 7 mei plaats in het centrum van Hippolytushoef. Naast de markt zijn er allerlei randactiviteiten, zoals muziek, wat leuks voor de kinderen en een verrassing voor de eerste bezoekers.

Hippolytushoef is een pittoresk dorp met een prachtige kern waar bezoekers nog een echt ouderwets marktrondje om de kerk kunnen maken. Daarnaast heeft het hechte dorp een bijzonder actieve evenementencommissie die het hele jaar door een enorme verscheidenheid aan evenementen en activiteiten organiseert. Daar komen bezoekers van heinde en verre op af.

De Wieringer Lentemarkt vindt 7 mei van 10:00 tot 16:00 uur plaats in het centrum van Hippolytushoef. Mensen die nog een kraam willen huren, kunnen het aanmeldformulier op de website van Edith Hartog evenementen & markten invullen. Aanbieders van bloemen en planten kunnen een kraam krijgen voor € 25.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button