Uitgaan

Sta Sterk training komt naar Anna Paulowna

Advertentie:

Anna Paulowna – Cheryl de Graaf gaat vanaf 16 mei een wekelijkse groepstraining van de Sta Sterk-trainingen geven in Anna Paulowna. Bij de lessen komen diverse onderwerpen voorbij, waaronder lichaamstaal, omgaan met buitensluiten en het geven van je eigen mening.

De Sta Sterk-trainingen duren tien weken en de laatste les is op donderdag 18 juli. Tijdens de Sta Sterk training wordt in tien lessen geleerd om de vaardigheden te versterken en zo de weerbaarheid en het zelfvertrouwen te vergroten van kinderen. Al jarenlang, door heel Nederland en België, zijn er trainers vanuit Het Kenniscentrum Omgaan met Pesten om met kinderen en jongeren aan de slag te gaan. Het is gebleken effectief. Zo hebben deze trainers vorig jaar voor 5.965 kinderen en jongeren het verschil kunnen maken.

Er starten twee groepen. Om 14:30 uur de eerste groep voor kinderen van vijf tot en met zeven jaar en om 16:00 uur de tweede groep voor kinderen van acht tot en met twaalf jaar. De lessen duren per groep anderhalf uur. Ook zijn er twee informatieavonden, om zo de kinderen thuis gemakkelijker te kunnen helpen met het huiswerk en het oefenen van de vaardigheden. Deze vinden plaats op de maandagen 13 mei en 10 juni. Vooraf vindt er nog een kennismakingsgesprek plaats.

Aanmelden
De lessen worden gegeven in De Verbinding Hollands Kroon aan de Burgemeester Mijnlieffstraat 8A. Trainer Cheryl de Graaf werkt met kleine groepjes. Tijdig aanmelden is raadzaam via de website www.cheryldegraaf.nl.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button