Kop van Noord-HollandRegio Noordkop

Regio Noordkop EK spel 2024

Advertentie:

Regio Noordkop heeft in samenwerking met Scorito een speciale EK-pool opgezet en deelname is gratis. Iedereen die woonachtig is in de Kop van Noord-Holland mag meedoen en wie dat doet maakt kans op leuke prijzen. Het spel kent meerdere speelrondes en per ronde is het de bedoeling dat de deelnemer de wedstrijden voorspelt en vier topscorers kiest. Daarmee zijn dan punten te verdienen en uiteraard is het zo dat degene met de meeste punten bovenaan staat. Wie na de laatste wedstrijd eerste staat wint het Regio Noordkop EK-spel! Het EK 2024 in Duitsland bestaat uit 51 wedstrijden en begint op 14 juni.

Voorspelling fase 1: de groepsfase:
Je voorspelt de uitslag van alle groepswedstrijden;
Je kiest 4 topscorers voor de groepsfase;
Je voorspelt wie Europees kampioen wordt.
De deadline voor je voorspelling voor fase 1 is bij aanvang van het toernooi op: vrijdag 14 juni 21:00 uur.

Voorspelling fase 2: de knock-outfase:
Je voorspelt per ronde in de knock-outfase de uitslagen van de wedstrijden;
Je kiest per ronde in de knock-outfase 4 topscorers.
De deadline voor je voorspelling voor fase 2 is gelijk aan de start van de eerste wedstrijd in de betreffende ronde van de knock-outfase. Voor de achtste finale is de deadline bijvoorbeeld zaterdag 29 juni 18:00 uur.

De volledige prijzenpot wordt later bekendgemaakt, maar de winnaar mag in elk geval een volledig voetbaltenue (shirt, broek, sokken) uitzoeken van een club naar keuze.

Klik hier om deel te nemen aan het Regio Noordkop EK spel

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button