Sport

Vv Succes wint met grote cijfers

Advertentie:

Hippolytushoef – De veldvoetballers van vv Succes hebben zondagmiddag Nieuwe Niedorp met 6-1 verslagen. Het werd een aantrekkelijk duel om naar te kijken in de vierde klasse.

Bij Succes waren drie spelers afwezig: Tom de Visser, Niels Franke en Merijn van der Bie. Tom Kamp had een blessure aan zijn hand en kon alleen in noodgevallen meedoen. Daar tegenover stond de terugkeer van Wonne van Bekkum, Dennis Norder en Bart de Kleine.

Trainer Ben Visser voelde zich blij na afloop. “Een goede wedstrijd van ons team. Afspraken werden goed uitgevoerd en op een paar momenten na zijn we niet in de problemen gekomen.”

Positief is ook dat spelers uit het tweede elftal en uit de O19 laten zien dat ze van waarde zijn en we ze moeiteloos kunnen inpassen. Door de uitslagen van onze concurrenten is het wel lastiger geworden om nacompetitie te halen maar we blijven er wel voor strijden. Volgende week hebben we een vrij weekend, daarna wacht op zondag 12 mei de uitwedstrijd tegen Geel Zwart.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button