Den HelderJeugdSport

Corinne loopt avondvierdaagse van Julianadorp voor de derde keer

Julianadorp – De avondvierdaagse van Julianadorp kon natuurlijk niet doorgaan met alle Corona perikelen. Maar Corinne Beers (7) liep hem deze week toch! Voor de derde keer, maar nu met haar vader en moeder. Donderdagavond dus de intocht en warempel, familie en vrienden maakten er een heus feest van met muziek, bloemen en wat lekkers! En buurman Eric had nog een speciale verrassing voor Corinne, en echte medaille met een ‘drietje’ er op.

Buurman Eric had een heuse medaille met een ‘drietje’ voor Corinne (DHfoto)

Vader Jan en moeder Esther weten hoe leuk hun dochter Corinne de avondvierdaagse vindt. Dat ze hem dit jaar niet zou kunnen lopen wilden ze dus niet laten gebeuren. Op internet vonden ze de routes van voorgaande jaren en zo konden ze toch van start. Van één avond konden ze de route niet vinden, maar een mailtje naar de organisatie van de Dorper Vierdaagse bracht uitkomst. “Ze waren erg enthousiast dat wij de vierdaagse toch gingen lopen en mailden gelijk de ontbrekende route”, aldus een blije Esther.

Corinne heeft genoten van de wandeltochten. “Met school vindt ik het toch leuker”, aldus de jonge wandelaar. “Gezellig met mijn klasgenoten en vlaggen en zo.” Toen ze het welkomstcomité zag staan was ze heel blij verrast, “toch nog een echte intocht, ik ben er helemaal door overdonderd!”.

familie en vrienden stonden de wandelaar op te wachten met bloemen en lekkers (DHfoto)
Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 0223-630461.

Wellicht ook interessant

Back to top button