Sport

Financiële steun voor vereniging met Grote Clubactie

Den Helder – Even geen mooie momenten bij de vereniging, maar voor veel clubs helaas wel financiële uitdagingen. De impact van het coronavirus op het verenigingsleven is groot: ze liggen stil en daardoor blijven inkomsten uit de kantine, evenementen of toernooien uit. Extra geld is hard nodig om de vaste lasten te betalen en voor te bereiden op volgend seizoen. Al bijna 50 jaar is de Grote Clubactie er om verenigingen te ondersteunen in de werving van financiën. Juist nu is dat zo noodzakelijk.

Zaterdag 19 september start de Grote Clubactie 2020 met de lotenverkoop voor verenigingen. Maar liefst 3.000 verenigingen hebben zich al ingeschreven voor komende actie. Nog niet eerder stond de teller zo hoog rond deze tijd van het jaar. Hoe de wereld er in september uitziet is nog onduidelijk, maar de Grote Clubactie 2020 staat. Door verschillende verkoopmethodes aan te bieden, waaronder online lotenverkoop, is er altijd een geschikte manier om loten te verkopen en zo geld op te halen voor de club.

Elke club telt mee
Groot, klein, sport of cultuur: iedereen kan meedoen met de Grote Clubactie. Jaarlijks halen verenigingen met de actie tussen de € 500,- en € 15.000,- op. Vraag hier de informatiefolder aan of kijk op clubactie.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button