Den Helder

Meezingen via Facebook

Advertentie:

Den Helder – Het online meezinguurtje vanuit School 7 was de afgelopen keren zo’n succes dat het op 9 juni wordt herhaald. Zangeres Evelien van Leeuwen heeft voor die middag een mooi programma met bekende liedjes van Annie M.G. Schmidt samengesteld.

Ze zingt deze liedjes dinsdagmiddag 9 juni van 15.00 tot 16.00 uur vanuit de lege theaterzaal in School 7. Mensen kunnen het live via Facebook volgen en gezellig meedoen vanuit de eigen huiskamer. De Facebookpagina van de bieb is te vinden onder de naam ‘KopGroep Bibliotheken’.

Mensen zonder eigen Facebookpagina kunnen kijken via de website www.kopgroepbibliotheken.nl Op de homepage is helemaal onderaan een link naar Facebook te vinden onder het kopje: ‘Blijf op de hoogte’ .

Vorige week was het Annie M.G. Schmidt dag. Regio Noordkop vroeg mensen op straat naar de bekende schrijfster.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button