112

Politie pakt man met inbrekersgereedschap en nepwapen

Den Helder – De politie heeft donderdagmorgen een 24-jarige man uit Den Helder aangehouden op de Deurloostraat in Den Helder. De man had onder meer inbrekerswerktuigen bij zich.

De politie kreeg rond 01.10 uur een melding van een getuige die een verdacht persoon met een scooter in die straat had gezien. De man had zijn scooter geparkeerd en was een steeg ingelopen. Volgens de melder hoorde de man niet in de wijk thuis.

De politie stelde een onderzoek in en kwam de man tegen. Hij bleek inbrekersgereedschap, een bivakmuts en een nepvuurwapen bij zich te hebben. De goederen zijn in beslag genomen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button