Hollands KroonSport

VV Succes hervat 1 juni de trainingen

Hippolytushoef – Voetbalvereniging Succes hervat volgende week de trainingen. Ze hebben inmiddels goedkeuring gekregen van de gemeente en kunnen vanaf 1 juni starten voor de spelers tot en met 12 jaar.

Voor hen zijn er bijna geen beperkingen in de onderlinge omgang. Alleen volwassenen moeten de anderhalve meter regel hanteren. Als dit goed verloopt, kan vanaf 8 juni ook met de oudere teams van 13 jaar en ouder getraind worden.

Voordat de training begint moet iedereen zich thuis omkleden. De kleedkamers op het sportcomplex zijn afgesloten. Ouders en verzorgers brengen hun kind tot aan begin van het sportcomplex. Natuurlijk moeten de handen voor en na de training gewassen worden. Naast deze regels mogen ouders niet op het sportcomplex. Spuug niet en snuit niet je neus op het veld, pak de bal zo min mogelijk met je handen vast, probeer de bal zo min mogelijk te koppen en neem je eigen bidon gevuld mee om uit te drinken. Zo kan iedereen veilig sporten.

Mail voor vragen naar: info@vvsucces.com.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button