Hollands Kroon

Denk mee met Incluzio Hollands Kroon

Hollands Kroon – Incluzio Hollands Kroon wil kwalitatief goede zorg en ondersteuning bieden aan de inwoners van Hollands Kroon. De klantenraad van Incluzio denkt gevraagd en ongevraagd met hen mee. Deze feedback is essentieel. Voor de klantenraad is Incluzio op zoek naar nieuwe raadsleden. Wie gaat hen ondersteunen?

Raadsleden geven advies over onder andere de kwaliteit van de zorg, algemeen beleid en de diensten die Incluzio levert. Daarnaast heeft een raadslid een signalerende taak: zelf actief contact zoeken met (potentiële) klanten van Incluzio om van hen te horen wat de wensen en behoeften zijn om zo actief bij te dragen aan nog betere zorg voor de inwoners van Hollands Kroon.

Het profiel
Incluzio is op zoek naar iemand die gemotiveerd is om de wensen en behoeften van klanten aan directie en medewerkers over te brengen en die in Hollands Kroon woont. Voldoende tijd en persoonlijke ervaring met de zorg en dienstverlening van Incluzio? Stuur dan een korte motivatiebrief met cv naar info@klantenraadincluziohk.com.

De raad vergadert 6-8 keer per jaar op het kantoor van Incluzio in Wieringerwerf. Reis- en onkosten worden vergoed, daarnaast ontvangen raadsleden een bescheiden vergoeding. Regelmatig volgt de klantenraad een training om de functie zo goed mogelijk uit te voeren.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (20). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button