Den HelderVideo

Een nieuwe etalage voor Den Helder (video)

Adverentie

Den Helder – Citymarketing Den Helder heeft vrijdagmiddag een stadswinkel geopend waar alles wat de stad te bieden heeft in de etalage kan worden gezet. Het is een samenwerking van verschillende partijen en onderdeel van het groeiplan van de gemeente.

Het doel van de ‘Experience Store’ is om de bezoekers te informeren en te inspireren. Door medewerking van onderwijsorganisaties, de ondernemersvereniging, de Koninklijke Marine en de woningstichting is er veel informatie over de stad te vinden. Daarnaast kunnen bezoekers verschillende Den Helder gerelateerde activiteiten doen, zoals een VR-rondvlucht, racen in een simulator en een virtuele fietstocht door de stad.

De winkel is een onderdeel van het programma Helders Perspectief, een vierjarig programma van de gemeente dat de ontwikkeling van de stad moet bevorderen. Door met verschillende partijen samen te werken beoogt het college om de gemeente te laten groeien. De winkel vormt hierbij een etalage van het aanbod van de stad.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button