Schouwburg De Kampanje: “Yes, we mogen weer open!”

Den Helder – Dolblij zijn de medewerkers van schouwburg De Kampanje. Het theater mag per 5 juni weer open en gaat ook open. Net als restaurant Stoom, dat vanaf die dag ook binnen weer gasten mag verwelkomen. Dit geldt uiteraard ook voor alle andere restaurants en horecagelegenheden.

“Wat hebben we met elkaar reikhalzend uitgekeken naar dit moment! We zijn ontzettend blij dat de theaters weer open mogen per zaterdag 5 juni”, laat De Kampanje per e-mail weten aan de klanten. “Meer dan ooit kijken we uit naar het moment om onze artiesten en gasten te ontvangen. Om de mooiste voorstellingen en memorabele evenementen en activiteiten weer ten tonele te brengen. Het stof wordt van de stoelen geblazen, de glazen gepoleerd, het licht mag weer aan! Want theater….is mooier dan ooit!” De schouwburg presenteert komende week een speciale programmering voor de maand juni.

“Met de opening van het theater, zijn wij ook het theaterseizoen 2021/2022 aan het afronden. Rond 18 juni maken wij onze programmering online bekend. De kaartverkoop zal eind augustus plaatsvinden, dan weten wij meer over de invulling en het aantal te ontvangen bezoekers.”

Mobiele versie afsluiten