Cultuur/NatuurHollands Kroon

Musical Talent speelt Anastasia de Musical

Hollands Kroon – Musical Talent is de nieuwe musical talentengroep van de Kop van Noord-Holland die musicalproducties op hoog niveau op de planken brengt voor kinderen en jongeren van 10 tot en met 21 jaar. Jaarlijks brengt de groep een bekende musicalproductie in Theater Het Vikingschip in Den Oever en er worden ook masterclasses georganiseerd van bekende musicalartiesten uit het vak. De komende voorstelling zal 11 juni zijn.

Op zaterdag 11 juni speelt de groep namelijk haar eerste productie, de hitmusical Anastasia. Een musical van FanWork musicals. Deze eerste productie is mede mogelijk gemaakt door de Hollands Kroonse Uitdaging. De voorbereidingen zijn in volle gang, de eerste kostuums zijn gepast en er wordt hard gerepeteerd om de laatste puntjes van deze mooie productie op de I te zetten, zodat het een echt spektakel zal worden. Kom ook genieten van deze enthousiaste en getalenteerde groep in Anastasia de Musical! Kaarten zijn te reserveren via www.meerpeentheater.nl/kaartverkoop.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button