Hollands Kroon

Organisatie Hippofeestweek furieus: “Zoveel werk en dan flikken ze dit”

Hippolytushoef – Bij de organisatie van de Hippofeestweek stond het huilen nader dan het lachen nadat ze zaterdagochtend 28 mei zagen wat er in de Hoofdstraat was gebeurd. Een spoor van vernielingen door het centrum, hekken omgegooid, plantenbakken van de muur, eieren tegen de ramen en op het Kerkplein een tekst gemaakt van losse stenen.

Waarom, vraagt de organisatie zich af? “Nu moeten we eerst alle troep weer opruimen voordat we verder kunnen met de volgende activiteiten. Als ze zo graag hun energie kwijt willen hadden ze ook vandaag wel een gratis muntje kunnen krijgen om de hele dag over de stormbaan te gaan.” Verschillende omwonenden en winkeliers zijn benaderd om eventuele camerabeelden te delen om zodoende achter de identiteit van de personen te komen.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button