112

Tiener beroofd. Getuigen gezocht

Den Helder – Een 14-jarige Helderse is zaterdagavond rond 20.30 uur in de buurt van de rotonde van de Jan Verfailleweg en Texelstroom door twee personen beroofd van haar portemonnee.

Beide verdachten, een meisje en jongen, hadden hun gezichten bedekt. Een van hen, vermoedelijk de jongeman, droeg een bivakmuts. Het jonge slachtoffer is een aantal malen getrapt, onder meer in haar rug. Gelukkig is zij verder niet gewond geraakt.

Signalement van het meisje: Ongeveer 15 jaar oud, ruim 1.70m groot, sportief figuur, bleek gelaat en blauwe ogen. Zij droeg een zwarte hoodie en witte Adidas slippers met zwarte sokken. De jongen wordt door het slachtoffer rond de 17 jaar oud geschat en hij is ruim 1.80 m lang. Hij droeg een grijs Nike Tech fleece trainingspak en witte Nike Air-Force sportschoenen en hij gebruikte straattaal.

De politie zoekt getuigen die iets gezien hebben, of informatie over deze straatroof. Heb je informatie? Bel dan met 0900-8844. Anoniem contact?. Bel dan met 0800-7000. Onder vermelding van onderstaand nummer.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button