Uitgaan

Theatervoorstelling over positieve gezondheid in de Noordkop

Advertentie:

Den Helder – Theater A La Carte speelt op 12 december de voorstelling ‘Dromen Vangen’ in de Kampanje in Den Helder. Het wordt een opvoering over positieve gezondheid.

Nadat de voorstelling afgelopen juni al op Texel werd gehouden, geven nu ook de gemeenten Den Helder, Schagen en Hollands Kroon invulling aan de vraag: Hoe kunnen we elkaar inspireren en samen groeien naar een wereld waarin positieve gezondheid overal terug te zien en te voelen is? Na afloop van de voorstelling in Den Helder is er in het inspiratiecafé gelegenheid om hierover van gedachten te wisselen.

De voorstelling ‘Dromen Vangen’ start met een crash course positieve gezondheid, gevolgd door verschillende scènes, die op professioneel en privé vlak heel herkenbaar zijn. Hoe vergroten we veerkracht, vertrouwen en lef bij onszelf en bij de mensen om ons heen? En hoe voeren we een betekenisvol gesprek, bijvoorbeeld op school, in de wijk of op het sportveld? Zowel tijdens de voorstelling als in het inspiratiecafé worden aanwezigen uitgenodigd om met elkaar in gesprek te gaan over best practices, kansen en dromen.

Voor de voorstelling zijn professionals uitgenodigd uit de zorg, welzijn, het onderwijs of de sport en medewerkers van de betrokken gemeenten. Om het gesprek ook echt samen met inwoners te kunnen voeren is iedereen welkom om een vriend, vriendin, familielid, buurman of buurvrouw mee te nemen die zich betrokken voelt bij deze verschuiving.

Programma
17:30 uur – Inloop inspiratiecafé met soep en een broodje
18:30 uur – Verplaatsen richting de zaal
18:45 uur – Openingswoord
19:00 uur – Start voorstelling
20:30 uur – Gezellige (kerst)borrel in het inspiratiecafé
21:30 uur – Afsluiting

Geïnteresseerden in de ontwikkelingen op het gebied van positieve gezondheid die de voorstelling graag willen bijwonen, kunnen een mail sturen naar mdewijs@teamsportservice.nl voor het ontvangen van de uitnodiging en de link naar het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot uiterlijk 4 december.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button