Den HelderVideo

Kopwerk bedankt medewerkers met vers kopje koffie (video)

Den Helder – Voor zeven scholen in Den Helder was er maandagmorgen een kleine verrassing. Docenten, stagiaires en medewerkers kinderopvang kregen vanuit Stichting Kopwerk heerlijke koffie en een Portugees pasteitje van Cafe Bom Dia voor hun inzet van het afgelopen jaar.

Een jaar waarin alles anders ging dan normaal en iedereen zich voor 100 procent heeft ingezet om het onderwijs zo goed mogelijk te continueren, zowel het thuisonderwijs als met alle maatregelen op school.

Zo vlak voor de zomervakantie werden de medewerkers van de Schoterduijn, Eben Haezer, Juianaschool, Verrekijker, De Fontein, De Rank en de Verrekijker in Julianadorp in het zonnetje gezet.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button