Den Helder

Boerenprotest in Den Helder; klein, maar fijn

Advertentie:

Den Helder – Waar boeren elders in het land snelwegen blokkeren, strobalen in de fik steken en de politie honderden boetes uitdeelde, daar is het boerenprotest in Den Helder een stuk rustiger. Niet aanwezig, zouden velen zeggen, maar dat is niet helemaal waar. Een klein protest was dinsdag te zien op de rotonde Kievitstraat / Parallelweg / Ruyghweg.

“Zonder boer, geen voer”, was de boodschap die op een Nederlandse vlag stond geschreven. Op een ander stond “Boeren aan de macht”. Een drietal vlaggen was op de rotonde geplaatst, om maar duidelijk te maken dat ook in Den Helder steun te vinden is voor de boeren. Wie ze heeft geplaatst is onbekend en voor zover een snel rondje door de stad duidelijk maakte zijn er op andere plekken geen protestvlaggen opgehangen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

3 reacties

  1. De boeren verdienen alle steun. Zij worden onder valse voorwendselen onteigend. Daarbij kloppen de stikstof normen ook niet. De regering weet dit, doch het doel om huizen te bouwen voor de immigratie heiligt alle valse middelen. Het boeren protest is in feite het bevolkings protest tegen de list en het bedrog van de regering. Er is vrijwel geen terrein waarop dit list en bedrog niet wordt gehanteerd. Politieke partijen dienen zich hier tegen te verzetten.

  2. Er is maar 1 probleem in Nederland : We zitten overvol . Het wordt tijd dat de politiek dat eens gaat inzien.

    1. de politiek is Oost-Indisch blind met oogkleppen en oordoppen, alles wat Nederlands is moet kapot, alles wat buitenlands is moet geknuffeld en voorgetrokken, dat is het grote probleem in dit land, het sneue linkse beleid van de buitenlander knuffelaars in Den Haag

Wellicht ook interessant

Back to top button