JeugdOverige

Eerste thema-avond TC De Maaier een succes

Hollands Kroon – De eerste feestavond bij tennisclub De Maaier, met als thema Viva México, zit erop. Wat hebben de jongeren het naar hun zin gehad! Het was een avond vol sport en gezelligheid waarbij gedurende de avond steeds meer mensen een kijkje kwamen nemen op het tennispark.

De pret is gelukkig nog niet voorbij, want dankzij het Iedereen kan meedoen-fonds van de Hollands Kroonse Uitdaging en Microsoft komen er op vrijdag 1 en 8 juli nog twee feestavonden aan. Iedere leerling van het voortgezet onderwijs is van harte welkom. Kijk op facebook.com/TCdemaaier voor actuele informatie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button