Hollands Kroon

Nomineer een bedrijf of onderneming voor de Lelyprijs of de Jonge Lelyprijs

Advertentie:

Hollands Kroon – Welk bedrijf in Hollands Kroon onderscheidt zich het meest in innovatief opzicht? Of welke onderneming is volop bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen, verbeteringen en het toepassen van (nieuwe) kennis? Om daarachter te komen is de Lelyprijs in het leven geroepen.

Deze ondernemersprijs wordt sinds 2016 iedere twee jaar uitgereikt, behalve tijdens de coronapandemie. Ook kandidaten voor De Jonge Lely, voor startende bedrijven, kunnen worden genomineerd. Mensen kunnen hun eigen bedrijf nomineren of het bedrijf van iemand anders.

Nomineren is mogelijk tot en met 30 juli 2022. Een vakkundige jury bekijkt alle nominaties en stelt hieruit een shortlist op. Voor elke prijs worden drie bedrijven uitgekozen. Deze bedrijven krijgen een bedrijfsbezoek van de jury.

Op vrijdag 18 november 2022 wordt de Lelyprijs en de Jonge Lelyprijs uitgereikt tijdens de Kroonborrel. Hierover volgt later meer informatie met een uitnodiging. De gemeente houdt de actualiteit en de geldende regels rondom Corona in de gaten.

Iedereen die vindt dat een bedrijf in aanmerking komt, kan dat bedrijf nomineren. Aanmelden kan via de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button