Hollands KroonVideo

Video: Kolhorn ondergaat metamorfose en verandert in een kerstdorp

Advertentie:

Kolhorn – Het pittoreske dorp Kolhorn, gelegen aan de Westfriesedijk, was afgelopen weekend veranderd in een heus kerstdorp. Het enthousiasme onder de bewoners was ook dit jaar weer groot. Tientallen bewoners hadden hun huis omgetoverd in een waar kerstparadijs en opengesteld voor bezoekers.

In Kolhorn was van alles te zien en eventueel te koop. Originele kerstcadeaus, boeken, sieraden, handgemaakte kaarsen, warme chocolademelk en veel gezelligheid. Sommige deelnemers vertelden dat zij een week van te voren hun huis hadden leeggehaald om deze om te bouwen in kerstsferen. De route was op papier bij de deelnemers verkrijgbaar en onderweg stonden op borden pijlen getekend. Voor de jeugd was er een speurtocht waarbij verschillende opdrachten moesten worden uitgevoerd.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button