Sport

RTV Toon Jacobs organiseert Land uit Zeetocht

Advertentie:

Den Helder – RTV Toon Jacobs organiseert zondag 1 augustus de Land uit Zeetocht, over een afstand van 85 kilometer, waarbij een koffiestop in Wieringerwerf wordt gehouden. De tocht wordt gereden onder leiding van een ervaren toerleider.

De gemiddelde snelheid ligt rond 22 km/uur. De tocht begint bij het clubhuis in park Quelderduyn om 09.00 uur. Tevens start een snellere groep fietsers, die een iets langere afstand rijdt. Het dragen van een fietshelm is verplicht en ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te rijden.

Het inschrijfgeld voor NTFU-leden is € 2,00 en voor overigen €3,-, maar de eerste keer mogen belangstellenden gratis mee. Zie voor verdere inlichtingen op www.rtvtoonjacobs.nl of vlak voor de start in het clubhuis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button