SchagenUitgaan

Natuurmonumenten geeft workshop ‘schilderen in het Zwanenwater’

Advertentie:

Callantsoog – Natuurmonumenten organiseert zondag 6 augustus een workshop schilderen in het Zwanenwater. Een ervaren landschapschilder neemt de cursisten mee voor een creatieve middag in het natuurgebied.

De deelnemers krijgen eerst uitleg over de basis van het landschap schilderen, de kleurenleer, kleur mengen en het gebruik van acrylverf. Hierna mogen ze zelf een plekje in de natuur uitzoeken en deze op het doek vastleggen. Tijdens het schilderen is er tijd voor individuele begeleiding.

Schilderen in het Zwanenwater vindt zondag 6 augustus van 13:30 tot 16:30 uur plaats. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van Natuurmonumenten. Bij de prijs inbegrepen zijn een MDF–schilderpaneel van 40×60 cm, het gebruik van acrylverf, kwasten, kladpapier, houtskool en wegwerpborden als palet. Zelf een schilderdoek of paneel meenemen mag natuurlijk ook, mits niet kleiner dan genoemde maat. Zelf olieverf en een veldezel meebrengen kan ook.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button