Sport

House of Dance in finale

Advertentie:

House Of Dance heeft met de teams 2Crew4You en 2Hard2Handle afgelopen weekend tijdens de ‘Udo Hiphop World Championships’ 2019 in Blackpool de finale weten te behalen. Afgelopen donderdag reisden beide teams, bestaande uit leerlingen van locatie Den Helder en Texel, samen met hun trainster Whitney Valk af. Vorig jaar mocht alleen 2Crew4You naar het Wereldkampioenschap, maar dit jaar heeft ook 2Hard2Handle zich weten te kwalificeren voor het WK.

Na de eerste ronde op vrijdagochtend en de tweede ronde op zaterdag werd zondag hun droom werkelijkheid in de finale. 2Crew4You had een podiumplaats en is zesde van de wereld in de categorie ‘over 18 Novice’ geworden. 2Hard2Handle behaalde geen podiumplaats.

Danser en zin om mee te dansen in één van de wedstrijdteams van House of Dance? Kom dan op 8 september naar de auditie. Voor kennismaken met House Of Dance of deelnemen aan een gratis dansworkshop zijn de open dagen op 31 augustus te Middenmeer, 1 september in De Waal op Texel en 7 september te Den Helder. Voor meer informatie ga naar https://www.house-of-dance.nl/.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button