House of Dance in finale

House Of Dance heeft met de teams 2Crew4You en 2Hard2Handle afgelopen weekend tijdens de ‘Udo Hiphop World Championships’ 2019 in Blackpool de finale weten te behalen. Afgelopen donderdag reisden beide teams, bestaande uit leerlingen van locatie Den Helder en Texel, samen met hun trainster Whitney Valk af. Vorig jaar mocht alleen 2Crew4You naar het Wereldkampioenschap, maar dit jaar heeft ook 2Hard2Handle zich weten te kwalificeren voor het WK.

Na de eerste ronde op vrijdagochtend en de tweede ronde op zaterdag werd zondag hun droom werkelijkheid in de finale. 2Crew4You had een podiumplaats en is zesde van de wereld in de categorie ‘over 18 Novice’ geworden. 2Hard2Handle behaalde geen podiumplaats.

Danser en zin om mee te dansen in één van de wedstrijdteams van House of Dance? Kom dan op 8 september naar de auditie. Voor kennismaken met House Of Dance of deelnemen aan een gratis dansworkshop zijn de open dagen op 31 augustus te Middenmeer, 1 september in De Waal op Texel en 7 september te Den Helder. Voor meer informatie ga naar https://www.house-of-dance.nl/.

Mobiele versie afsluiten