Hollands KroonRTV NoordkopVideo

Afscheid Bert Boontjes van Noordkop Radio (video)

Hippolytushoef – Het is na 17 jaar over en uit voor radioman Bert Boontjes bij Noordkop Radio, onderdeel van Regio Noordkop. Bert maakt de overstap naar internetstation Attic Radio. Het was afgelopen donderdag een komen en gaan (met inachtneming van de coronaregels) van personen die nog even met Bert in de studio wilden zijn.

Leuke anekdotes en grote verhalen werden uitgewisseld. Het was volgens Bert een mooie tijd geweest waarin veel muziek werd gedraaid, maar ook waren er meerdere live optredens in de studio. Samen met zijn maatje Dennis den Hollander is hij ooit het radioavontuur gestart. Ze dachten “ach, gewoon een beetje muziek draaien moet wel lukken”. Daar kwamen ze snel van terug, maar in de loop van de jaren wist vooral Bert de luisteraars aan de radio te kluisteren. Dennis was na een tijdje gestopt om zich meer op zijn eigen bedrijf te richten.

Niet alleen verzorgde Bert trouw zijn uitzendingen, ook was hij actief met andere programma’s en zijn vak als timmerman kwam de omroep ook goed van pas, want hij verzorgde bijna de gehele verbouwing van de radiostudio in Hippolytushoef.

In zijn laatste uitzending bedankte hij iedereen voor de mooie jaren bij de omroep. Na afloop moest Bert nog wel even kijken hoe hij al zijn afscheidscadeaus mee moest nemen, want vergeten waren ze hem zeker niet.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button