Den HelderMaritiem

Nieuwe Raad van Commissarissen voor NV Port of Den Helder

Den Helder – De NV Port of Den Helder heeft een nieuwe Raad van Commissarissen. Het nieuwe team biedt een mix van ervaring in het publieke en privé domein, bestuurlijke en commerciële expertise en ervaring in het havenbedrijfsleven, energietransitie en nautiek.

De nieuwe voorzitter is de heer Bolscher, een ervaren toezichthouder en bestuurder bij onder andere publieke deelnemingen. De heer Tazelaar brengt veel ervaring mee vanuit het maritieme bedrijfsleven en logistiek. Tenslotte stapt Mevrouw Van de Kerkhof aan boord. Zij is oud-Havenmeester van Port of Amsterdam en promoveert als plv. Commandant en Sectormanager Veiligheidsregio Amsterdam Amstelland.

Economie versterken
“We zien er naar uit om met dit nieuwe team verder te werken aan de toekomst van de haven van Den Helder. Het faciliteren van bestaande en nieuwe gebruikers in onze haven en het versterken van de regionale economie en daarmee het bevorderen van werkgelegenheid staan daarbij centraal,” aldus de directeur Jacoba Bolderheij.

De nieuwe voorzitter Hans Bolscher heeft er zin in, “de haven van Den Helder is belangrijk voor de stad en de regio. De energietransitie en de ontwikkelingen rond het Maritiem Cluster bieden kansen. Wij gaan ons sterk maken voor het bedrijf en haar omgeving in de komende fase”.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button