Hollands KroonZakelijk

Nutswerkzaamheden in Nieuwe Niedorp

Advertentie:

Hollands Kroon – Ter voorbereiding op de aanpassingen van het Winkelhart in Nieuwe Niedorp worden kabels en leidingen vervangen. Deze werkzaamheden worden door de nutsbedrijven Liander en PWN uitgevoerd en starten omstreeks de tweede week van september.

Het gaat tijdens deze werkzaamheden om het verplaatsen en verzwaren van een transformatorstation vanuit het winkelcentrum van de kruising van het Hoefplein en de Trambaan.

Stroom en gas
Van de gelegenheid wordt meteen gebruik gemaakt om ook langs de Trambaan naar het Burgemeester Ankerplein werkzaamheden aan stroom en gas uit te voeren. Hollands Kroon verricht in deze periode ook werkzaamheden aan de verdeelkast voor de openbare verlichting rondom het Winkelhart. De werkzaamheden zullen ongeveer vijf weken duren.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button