112

Vier keer onder invloed van drugs

Advertentie:

Den Helder – Een 38-jarige man uit Den Helder was dit jaar al drie keer aangehouden voor het rijden onder invloed van drugs. Een gewaarschuwd mens zou gezegd kunnen worden, echter volgde desondanks donderdag de vierde keer.

Uit de speekseltest kwam naar voren dat er sporen van THC in zijn lichaam zaten. Hij is aangehouden en er is bloed afgenomen en de uitslag hiervan zal bepalen of hij proces-verbaal krijgt. De man verklaarde overigens dat hij zich “topfit” voelde. Omdat het dus de vierde keer was dit jaar dat hij voor dit feit was aangehouden, is zijn voertuig in beslag genomen en een verzoek bij de Officier van Justitie is gedaan om deze verbeurd te verklaren.

Ook een andere 38-jarige man werd donderdagavond voor ditzelfde strafbare feit aangehouden. Ook van hem is bloed afgenomen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button