GR2022DH

Hans Verhoef lijsttrekker D66 Den Helder

Advertentie:

Den Helder – D66 Den Helder-Julianadorp gaat de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 in met Hans Verhoef als lijsttrekker. De partij kiest hiermee nadrukkelijk voor een groen profiel – Hans Verhoef zet zich al sinds jaar en dag in voor het benutten van duurzame (wind)energie via bv coöperatie De Eendragt, Racing Aeolus en de raadswerkgroep duurzaamheid.

Hans Verhoef is een jutter in hart en nieren. Voor zijn werk bij ECN/TNO met als specialisatie wind op zee is Den Helder in zijn optiek de beste thuisbasis. “Passend in de stijl van D66 Den Helder-Julianadorp is Verhoef ook een doener – de liefde voor de stad zet hij om in daden”, zo laat de partij weten. “Treffend voorbeeld daarvan is zijn onvermoeide inzet voor de herbouw van de houtzaagmolen op het Vinkenterrein, maar ook bijvoorbeeld de uitgave van het boekje ‘Literair Den Helder’.”

D66 Den Helder-Julianadorp bereidt de verkiezingen voor met een team met veel nieuwe gezichten en specialisaties. Hans Verhoef is daarin de spelverdeler – zijn focus: een duurzaam Den Helder in alle opzichten voor een sociaal en economisch sterk Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

4 reacties

  1. Wanneer u zichzelf, uw kinderen en kleinkinderen liefheeft blijft u verre van d66. Die windmolens eisen onnoemelijk veel grondstoffen, maken de energievoorziening onzeker, vernietigen ieder milieu en veranderen niets aan het klimaat. En ze maken ons allen arm. Daarnaast voert d66 oorlog tegen de Blanke Inwoners. Daarnaast is het de partij van het landverraad. D66 vernietigt alles, maar dan ook alles.

Wellicht ook interessant

Back to top button