Uitgaan

Afsluiting feestdag met Berget Lewis en een Lasershow

Advertentie:

Den Helder – Berget Lewis sloot de feestdag van 100 jaar Woningstichting zaterdag af met een spetterende show. Toen ze het podium betrad nam ze het publiek direct mee in haar optreden. Hierna volgde nog een prachtige lasershow van de Woningstichting met een stukje geschiedenis over het ontstaan van de organisatie. Uiteindelijke waande het publiek zich, door de geweldige lichteffecten, soms op een andere planeet!

Afsluitende Lasershow (DHfoto)

De zaterdag begon met de parade door het centrum van Den Helder. Dit trok veel publiek en was een waar spektakel. De professionele acts werden aangevuld met plaatselijke acts. De figurantengroep Ouderwetz had zich weer bijzonder uitgedost en maakte veel contact met het publiek. De Knorhanen uit Den Helder en de Dorper Dweilers liepen met heerlijke deuntjes mee in de optocht. Ook een dansgroep uit Den Helder deed tijdens de parade een verfrissend dansoptreden. Leuk dat zij speciaal voor de bewoners van zorgcentrum Westhoek, die achter de ramen meekeken, een speciaal optreden gaven.

Vanaf 16.00 uur barstte het feestgedruis weer los op Willemsoord. Diverse artiesten maakten er een heerlijke muzikale middag van. Natuurlijk trok het optreden van de van oorsprong Helderse band Van Dik Hout veel publiek, maar ook Xander de Buisonjé en Berget Lewis wisten de Jutters op te zwepen tot een swingend feestje!

Zondag staat er ook weer een prachtig programma klaar voor de Nieuwediepers. Vanaf 15.30 uur treden er weer vele artiesten op, waaronder Ilse de Lange, Flemming en Belle Perez. Er is wederom een afsluitende lasershow.

Publiek geniet van de show van Berget Lewis (DHfoto)
Door video schermen waren de optreden voor iedereen goed te volgen (DHfoto)
Publiek geniet van de show van Berget Lewis (DHfoto)
Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

3 reacties

 1. Wat zou dit feestje woningstichting hebben gekost… En hoeveel mensen hadden ze voor dit geld de winter warmpjes door kunnen laten komen.

  Het is natuurlijk mooi dat Woningstichting 100 jaar bestaat. Maar er is bij z’n feestje ook een keerzijde.
  Er is nog steeds een groot deel van de sociale huurwoningen niet geïsoleerd. Geen muur isolatie, geen dakisolatie en dubbel glas van de 1e generatie wat geen enkele isolatiewaarde heeft.

  Toch geeft woningstichting een feestje… En zullen sommige die bij het feestje aanwezig waren van de winter er niet warmpjes bij zitten.
  Neem alleen het optreden van Berget Lewis. De kosten hiervoor zijn minimaal € 4.995, – excl. BTW. Dit zijn voor het gemak 250 rollen Steenwol (consumentenprijs)

  Of neem een ilse de Lange, waar een optreden € 31.000,- per uur kost. (1575 rollen steenwol) of Van Dik Hout € 9.975 (395 rollen radiatorfolie) en Belle Perez € 6500,- (1590 rollen tochtband). En dan hebben we het nog niet over de overige kosten (artiesten, acts, beveiliging en techniek)

  Woningstichting wil in een goed daglicht komen te staan.
  Maar dezelfde woningstichting wil de monopolypositie als het gaat om zowel de koop als huurwoningen en het commercieel vastgoed.

  Bij de gemeente blijven ze ook maar roepen dat ze niet zonder woningstichting kunnen… Maar is dat wel zo, als je andere bouwers de kans zou geven… Als je de gemeente belt voor een stuk bouwgrond voor woningen sturen ze je rechtstreeks door naar Woningstichting.

  Benieuwd of woningstichting samen met de gemeente deze winter gaan meebetalen aan de energiekosten, voor de mensen die in de slecht geïsoleerde woningen wonen. Want u kunt daar niet aankomen met; We hebben u toch een leuk feestje aangeboden deze zomer…

  1. als de overheid de gasprijs niet kunstmatig tot een absurde prijs had laten stijgen omdat Brussel bepaalde idiote klimaatplannen wil doordrijven was er geen wolkje aan de lucht geweest en had een ieder van een leuk eestje mogen genieten

Wellicht ook interessant

Back to top button