Hollands KroonVideo

NK stroladen succesvol voor Burghout en Kater (video)

Adverentie

Wieringerwerf – Verschillende teams uit heel Nederland gingen zondag de strijd aan voor het Nederlands Kampioenschap stroladen. Op het terrein van de vergaderlocatie ‘Leven van de wind’ in Wieringerwerf was het weer een drukte van belang, want iedereen wilde weten wie er met de felbegeerde gouden strovork naar huis ging.

Het ging er allemaal zeer gebroederlijk aan toe, totdat het startsein klonk. De deelnemers kwamen natuurlijk wel om te winnen! Bij de dames was de strijd snel beslist. Hier was maar één team (Burghout) en deze dames konden op hun gemak de pakjes laden. Alhoewel er nog wel enige strijd was, want zij wilden in ieder geval sneller zijn dan de laatste tijd van de heren.

Bij de heren daarentegen was het uitermate spannend. De winnaars Kater uit Beets waren in de finale twee seconden sneller en dus ging de gouden vork dit jaar naar Beets.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button