Den HelderSportUitgaan

Crossfit Willemsoord houdt open dag op nieuwe locatie

Adverentie

Den Helder – Crossfit Willemsoord verhuisde eerder dit jaar van de Elzenstraat naar de Pastoor Koopmanweg 68. Zaterdag 16 september wordt op deze nieuwe locatie een open dag gehouden.

Crossfit is een sport waarbij iedereen mee kan doen op eigen niveau. Daarbij maakt het niet uit of de sporters jong of oud zijn. Zo is de oudste deelnemer 87 jaar. Sporters bij Crossfit Willemsoord streven allerlei verschillende doelen na. De één is aan het revalideren, de andere traint voor wedstrijden en weer een ander doet het voor de gezondheid. Sommigen zien crossfit ook als een gezellig sportuurtje.

De nieuwe locatie aan de Pastoor Koopmanweg biedt Crossfit Willemsoord meer mogelijkheden. Op de Elzenstraat groeide Crossfit Willemsoord uit haar jasje. Nu wordt er beschikt over twee hoofdzalen en twee wat kleinere zalen voor personal training.

Lessen
Crossfit Willemsoord biedt verschillende lessen aan. Van Olympic weightlifting tot Strongfit en van crossbox (boxen) tot de reguliere crossfitlessen. Daarnaast zijn er ook smallgroup trainingen, is het mogelijk om personal training te volgen en begeleid Crossfit Willemsoord ook in voeding en leefstijl.

Tijdens de open dag zijn er verschillende activiteiten waar men aan kan meedoen en kennis kan maken met Crossfit Willemsoord. Toegang is vrij en geïnteresseerden kunnen tussen 10:30 en 15:00 uur binnenlopen. Op de open dag kunnen mensen meedoen aan de crossfitclass, de weightlifting demo en masterclass en de strongfit demo en masterclass. Daarnaast vinden tijdens de open dag de Helders Deadlift Kampioenschappen plaats. Inschrijven is gratis en elk niveau is welkom. Van beginner tot gevorderde. Aanmelden kan via: info@crossfitwillemsoord.com.

Meer informatie
De exacte tijden en meer informatie over de open dag is te vinden op de website van Crossfit Willemsoord.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button