Sport

Succes zoekt een grensrechter

Advertentie:

Voetbalvereniging v.v. Succes uit Hippolytushoef is dringend op zoek naar een grensrechter (M/V) voor het eerste elftal. Succes speelt vierde klasse en speelt haar (thuis)wedstrijden op zondag om 14.00 uur.

De grensrechter assisteert de KNVB-scheidsrechter en is daardoor nauw betrokken bij de prestaties van het eerste elftal. Ervaring met het hanteren van de vlag is een voordeel, maar is geen vereiste. Een degelijke kennis van de spelregels wel.

“Wij verwachten van de grensrechter een representatieve houding en een professionele uitstraling”, laat de voetbalvereniging weten. Kandidaten moeten minimaal 16 jaar en een redelijke conditie hebben. Passende kleding wordt door de vereniging verzorgd en in overleg is een vergoeding mogelijk. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Willem Waiboer (06-45431628) of René Biegstraaten (06-31916774).

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button