Zaalvoetballers Zeemacht spelen gelijk in Urk

De Zeemacht zaalvoetballers van coach Arjan de Klerk hebben ook de tweede wedstrijd in de eerste divisie niet in winst om kunnen zetten. In Urk werd het 4-4.

De Helderse zaalvoetbalploeg kwam nog wel op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Melvin Damsma. De ruststand was 1-1 en met nog 16 minuten op de klok kwamen de gastheren uit Urk in de tweede helft zelfs op een 2-1 voorsprong. Weer Melvin Damsma zorgde voor de gelijkmaker en daarna namen de Nieuwediepers het heft in handen.

Door nog twee Helderse treffers leek de wedstrijd beslist, met nog zeven minuten te spelen stond een 2-4 stand op het scorebord. De ploeg uit Urk toonde echter veerkracht en wist alsnog een zwaarbevochten gelijkspel uit het vuur te slepen.

Volgende week komt het onderaanstaande Marlene 2 op bezoek in Den Helder. Een overwinning is beslist noodzakelijk om het gat met de koplopers niet te groot te laten worden. Het tweede team van Zeemacht heeft het moeilijk in de hoofdklasse. Ze verloren met 6-4 van ZVVO Sandow.