Den HelderHollands KroonPolitiek

Meld je bedrijf nu aan voor een bezoek van JOB-vloggers

Den Helder / Hollands Kroon – Is jouw bedrijf het leukste bedrijf voor starters in de Kop van Noord-Holland? Of werk jij bij een van de fijnste werkgevers? Meld je dan nu aan en laat de JOB-vloggers van Op Kop jouw organisatie beoordelen!

In de komende maanden gaan deze vloggers op bezoek bij diverse werkgevers in de Kop, om de talloze kansen in deze regio te laten zien. Het leukste bedrijf ontvangt een award. Het JOB-vloggersteam is samengesteld uit eindexamenleerlingen van middelbare scholen in de Kop. Ze gaan langs bij organisaties in de Kop van Noord-Holland om uit te vinden hoe aantrekkelijk ze zijn voor starters. Hoe is de sfeer? Is het werk uitdagend? En hoeveel vrijheid krijg je? In een serie vlogs geven ze een inkijkje bij de deelnemende bedrijven, die vervolgens kans maken om de award voor het ‘Leukste startersbedrijf Op Kop 2020’ te winnen.

Stemmen op het leukste bedrijf
Alle vlogs zijn te zien op de sociale media kanalen van Op Kop. Het publiek stemt online op hun favoriete bedrijf. De publieksstemmen tellen voor 50 procent mee; de andere helft van het cijfer krijgen de ondernemingen van de vloggers zelf. Zo worden bedrijven gestimuleerd om de jongeren op banenjacht ook echt een goede eerste ervaring op de arbeidsmarkt te geven.

Wil je dat de JOB-vloggers ook bij jouw organisatie langskomen en meedingen naar de award voor het ‘Leukste startersbedrijf Op Kop 2020’? Meld je bedrijf dan vóór 11 oktober aan via info@opkop.nl.

Over Op Kop
Op Kop is hét platform voor leren, werken en wonen in de Kop van Noord-Holland dat alle kansen in de regio onder de aandacht brengt. Het is begin dit jaar gelanceerd.

Op Kop valt onder ‘De Kop Werkt!’, het regionaal stimuleringsprogramma van de vier Kopgemeenten Texel, Den Helder, Hollands Kroon en Schagen en de provincie Noord-Holland. De vier Kopgemeenten werken samen aan een toekomstbestendige regio. Dat doen zij door continu kansen te benutten die de kracht van de regio versterken. Daarbij gaat het om de ontwikkeling van havens, agribusiness, energiesector, toerisme, bereikbaarheid en leefomgeving.

Meer informatie is te vinden op www.opkop.nl en www.dekopwerkt.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button