Cultuur/NatuurUitgaan

Toneelcollectief speelt De Verrassing in De Cultuurschuur

Advertentie:

Wieringerwerf – Ter gelegenheid van Wereld Alzheimer Dag speelt het toneelcollectief Dementie Podium: De Verrassing in De Cultuurschuur van Wieringerwerf op woensdag 30 september. Een theatervoorstelling met muziek, humor, herinneringen en herkenbare emoties. Een leuke belevenis voor zowel mensen met dementie als familie, vrienden en belangstellenden. Uiteraard geheel conform de Coronamaatregelen.

De aanvang voor de middagvoorstelling is om 16:00 uur en voor de avondvoorstelling 20:00 uur. Kaarten kosten € 5,00 per persoon inclusief 2 consumpties. Nog geen kaart? bel naar: 06 51 11 00 14

Adres: Cultuurschuur: Loggersplein 1, 1771 CE Wieringerwerf. Theatervoorstelling De Verassing wordt georganiseerd in samenwerking met Gemeente Hollands Kroon, Alzheimer Nederland afdeling Noord-Holland Noord, Netwerk Dementie Hollands Kroon en De Cultuurschuur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button