Cultuur/NatuurUitgaan

Toneelcollectief speelt De Verrassing in De Cultuurschuur

Wieringerwerf – Ter gelegenheid van Wereld Alzheimer Dag speelt het toneelcollectief Dementie Podium: De Verrassing in De Cultuurschuur van Wieringerwerf op woensdag 30 september. Een theatervoorstelling met muziek, humor, herinneringen en herkenbare emoties. Een leuke belevenis voor zowel mensen met dementie als familie, vrienden en belangstellenden. Uiteraard geheel conform de Coronamaatregelen.

De aanvang voor de middagvoorstelling is om 16:00 uur en voor de avondvoorstelling 20:00 uur. Kaarten kosten € 5,00 per persoon inclusief 2 consumpties. Nog geen kaart? bel naar: 06 51 11 00 14

Adres: Cultuurschuur: Loggersplein 1, 1771 CE Wieringerwerf. Theatervoorstelling De Verassing wordt georganiseerd in samenwerking met Gemeente Hollands Kroon, Alzheimer Nederland afdeling Noord-Holland Noord, Netwerk Dementie Hollands Kroon en De Cultuurschuur.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button