Zeemacht

Zeemacht badmintonners wederom succesvol

Adverentie

Den Helder – De badmintonners van Zeemacht hebben ook hun tweede wedstrijd van het seizoen in winst weten om te zetten. In Winkel werd het team van Sparta-3 met 5-3 verslagen.

Na winstpartijen in het mannendubbel van Martijn Laan en Ben van Asten en het vrouwendubbel tussen Babette Notenboom en Susan Hazelaar kwam het team al vroeg op een 2-0 voorsprong.

Voorsprong
Sparta wist door winst in het eerste mannen en vrouwenenkel nog terug te komen tot 2-2, maar daarna liep Zeemacht opnieuw uit naar een 4-2 voorsprong. Dit doordat zowel Ben als Susan hun singles wonnen. Het winnen van het gemengd dubbel van Susan en Martijn was daarna voldoende om de punten mee naar huis te nemen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button